SV Wings

A Great Future Lies Ahead

4 Handige Functies Van Valet Airport Parking

Als het gaat om parkeren op de luchthaven, zijn er meestal een paar opties om uit te kiezen, variƫrend van zuinig met minder voordelen tot duurder met een scala aan gemakken. Hoewel valet parking op de luchthaven duurder zal zijn, zijn hier enkele redenen waarom u deze optie toch wilt overwegen.

Op Tijd

Het is een vreselijk gevoel als je te laat bent om een vlucht te halen. In combinatie met het feit dat parkeerplaatsen op luchthavens meestal vol zijn, is de kans dat u uw vlucht mist vaak snel realiteit.

Wanneer u Schiphol valet gebruikt, kunt u uw vlucht op tijd halen, ongeacht of u een beetje achterloopt op schema. In plaats van meerdere rondjes op een parkeerplaats te maken om een geschikte plek te vinden, kan een medewerker van de klantenservice dit voor u doen. Terwijl hij/ zij dit voor je doet, ben je waarschijnlijk al aan boord van een shuttle om je naar je gate te brengen om op tijd aan boord van je vlucht te gaan.

Gemak

Wanneer u op reis gaat, wilt u niets liever dan naar de luchthaven gaan en tijdig aan boord van uw vlucht gaan. Bij terugkomst wilt u gewoon zo snel mogelijk naar huis. Valet Airport Parking kan u helpen om beide doelen te bereiken.

Wanneer u valet parking kiest, hoeft u alleen maar uw voertuig op een aangewezen gebied in te leveren en een medewerker van de klantenservice parkeert het voor u. Shuttlediensten werken 24 uur per dag, 7 dagen per week volgens een vast schema en kunnen je ophalen en naar je gate brengen.

Wanneer u terugkeert, kan de shuttle u naar het aangewezen gebied brengen, zodat een medewerker van de klantenservice u uw auto kan brengen. In beide gevallen kan het personeel u helpen met uw bagage.

Veilig

U wilt zich geen zorgen maken over de veiligheid en beveiliging van uw voertuig wanneer het op de luchthaven is terwijl u onderweg bent. Als je dat doet, kun je niet genieten als het een vakantie is of je concentreren op taken die voor je liggen als het een zakenreis is.

Valetparking op luchthavens biedt veel beveiliging, zodat u geen slachtoffer bent van diefstal of vandalisme wanneer u weg bent. Valetparkings worden meestal bemand door een groot aantal mensen, van medewerkers van de klantenservice tot bewakers, die beide de klok rond aanwezig zijn.

De parkeerplaatsen zijn omheind met gated toegang, waardoor het moeilijk voor het publiek om in te lopen en toegang te krijgen tot uw voertuig. Deze kavels zijn ook zeer goed verlicht, wat meestal afschrikwekkend genoeg is voor mensen die uw voertuig willen vernielen of stelen wanneer u weg bent.

Voordelen

Uiteraard zal valetparking een beetje duurder zijn dan andere opties zoals economie. Dit komt echter vooral door het gemak dat u krijgt bij het gebruik van valet en deze optie heeft ook vele voordelen die het de moeite waard maken.

Veel parkeerdiensten op luchthavens bieden beloningen voor het gebruik van hun diensten. Park ‘N Fly in Canada biedt bijvoorbeeld Aeroplan-beloningen voor toekomstige reisarrangementen of ze geven hun eigen beloningen inwisselbaar voor toekomstige parkeerbehoeften.

Veel valetparkings bieden ook olieverversings- en detailleringsdiensten, zodat uw voertuig de aandacht krijgt die het nodig heeft terwijl u weg bent. Deze optie biedt ook incheck- en zelfbedieningskiosken, zodat u uw instapkaart zo snel mogelijk kunt ophalen en relatief gemakkelijk in en uit de parkeerplaats kunt in- en uitchecken. Bezoek www.schipholparking.nl om meerdere garages tegelijk te bekijken.